TAEKWON-DO
Home / 2024 / Sekce přidáš se? / Slunečné velikonoční svátky
15.4.2024 / Velikonoční soustředění ( informace )

Slunečné velikonoční svátky


Pro letošní Velikonoce platilo prakticky na 100%, že se jedná o svátky jara a to díky teplému a slunečnému počasí po celou dobu našeho pobytu. Jen co se za námi zacvakly dveře autobusu při zpáteční cestě, tak se počasí začalo kazit...

Pojďme, ale na začátek našeho pravidelného soustředění během velikonočních svátků. Ve čtvrtek 28. března jsme se sešli nejprve u tělocvičny Základní školy Vybíralova na Černém Mostě, abychom naložili potřebný materiál. Následoval krátký přesun k připravenému autobusu, kde po malém papírování proběhl rychlý nástup a přesun kolonami napříč Prahou a středními Čechami do Borotína. Úvod pobytu obstaral oběh a následovalo skládání tatami a dalšího dovezeného materiálu.

Odpoledne proběhly první tréninky, které byly již rozdělené do skupin podle pásků. Večerní trénink byl ještě povinný, ale to při čerstvých silách nikomu rozhodně nevadilo. Další dny již morálka pro večerní tréninky opadala v závislosti na růstu únavy :-)

V pauzách mezi tréninky spousta účastníků využila k průzkumu okolí včetně statku u nedaleké dominanty - zříceniny hradu Borotoín. Statek je postupně rekonstruován a každé soustředění můžeme vidět velmi pěkný posun vpřed.

Nedělní odpoledne bylo volitelně využito pro pořízení proutí na velikonoční pomlázky, které byly následně upleteny za asistence nejstarších.

Velikonoční pondělí bylo, jak jinak, ve stylu pomlázky a hodování. Zkušená děvčata (byť věkem to vypadalo zcela opačně) vyrazila i na koledu po Borotíně! Na všechny sonkaláky a sonkalačky čekala i oddílová pomlázka v podobě sladkostí.

Tréninků byla za celou dobu hromada a nabídly kromě spousty zlepšení, také pořádnou porci zábavy. A tak to má být - trénink + zábava jsou nejlepším receptem na skvěle strávený čas!

Pondělí jsme zakončili obědem a mocným úklidem jak v Borotíně, tak po návratu na Černý Most.

Děkuji všem účastníkům za skvělé výkony a trenérům za jejich obětavou práci! Již teď se můžete hlásit na letní soustředění, které je na devět dnů a nabídne ještě více účastníků, dovedností, zlepšení a pochopitelně zábavy!
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14