TAEKWON-DO
Home / 2024 / Sekce přidáš se? / Sníh žádný, ale spousta taekwonda
2.2.2024 / Zimní oddílové soustředění ( informace )

Sníh žádný, ale spousta taekwonda


Zimní soustředění bylo letos o dynamickém počasí, ale sníh mu bohužel chyběl. Co nám však chybělo více bylo několik účastníků, které sejmulo onemocnění na poslední chvíli, a také Pavel Zavadil, jenž měl být trenérem žlutých a zelených pásků. Nastal tedy čas na improvizaci, ale bojovníci se musí adaptovat.

Výčet negativ bychom měli za sebou a teď už jen pozitiva a sociální jistoty, jak se říká v jedné české filmové klasice.

Velkým pozitivem byla hromada nováčků na soustředění, a tím nemám na mysli jen ty páskové - začátečníky, ale ty taekwondisty, kteří se s námi vydali na soustředění poprvé. Seznam účastníků čítal na 50 taekwondistek a taekwondistů od 6 do 53 let. Během tréninků jsme se zaměřili na procvičování zkouškového programu, ale zbylo i dost prostoru na gymnastiku, pády, sebeobranu nebo sebeobranu proti noži u vyšších pásků. Stejně tak jsme část tréninků vyšších pásků věnovali sportovního boji.

Po nedělním obědě nezbylo než si sbalit svoje fidlátka, uvést pokoje do původního stavu a naskákat do autobusu směrem Černý Most.

Zimní soustředění se opět povedlo, byť počasí úplně zimní nebylo, a my se úž teď těšíme na Velikonoční soustředění. A doufáme, že počasí si dá více záležet!
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14