TAEKWON-DO
Home / 2023 / Sekce přidáš se? / 25 let je krásný dospělý věk
10.9.2023 / Trénink u příležitosti 25. výročí založení Sonkalu (14-16h)

25 let je krásný dospělý věk


V červnu letošního roku oslavil Sonkal půl kulaté výročí, tedy jsme již 25 let staří. No spíš mladí :-D Taekwondisté a taekwondistky jsou druh živelný a tak jsme se společně sešli ve velké tělocvičně Základní škola Vybíralova, kde nás čekala gigantická "opičí dráha". Každý z účastníků měl jedinečnou šanci se vyřádit a také ukázat své dovednosti.
Protože se nás sešlo opravdu hodně, tak jsme účastníky rozdělili na vyšší a nižší pásky. Jedná část se věnovala opičí dráze a druhá tréninku porazů a méně obvyklých kopů.

Druhá polovina oslavného tréninku patřila neformální soutěži družstev. Barevné pásky se rozdělily do stejně početných týmů a postupně si vybrali jeden z černých pásků. Pro ně následoval trénink naruby. Barevné pásky měly za úkol vymyslet a dotyčného naučit sestavu dle svých představ. Následná prezentace přinesla velmi rozličné styly, techniky, gymnastické prvky a protože vše bylo vrchovatě naplněno porcí kreativity tak vše bylo prokládáno spoustou smíchů a někdy i salvami.

Společný speciální trénink naplnil naše očekávání - trénink má být zábavou a potěšením. Na úplný závěr jsme všem účastníkům rozdali pamětní náramky a završili to spořádáním různých sladkostí.

Sonkal má za sebou úspěšných 25 let své historie a jdeme psát dalších 25!
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14